Over ons - Comtex

Over ons

Sinds september 2004 is er een nieuwe totaal-aanbieder actief op de markt van ambulante compressie therapie: COMTEX. COMTEX is ontstaan als reactie op de veranderende eisen van de zorgverzekeraars en de veranderingen in de markt van de therapeutische elastische kousen.

COMTEX is een samenwerkingsinitiatief van de drie bekende leveranciers: Mathot Medische Speciaalzaken te Haarlem, Schmidt Medica te Zutphen en Olmed te Spijkenisse. Ieder van de partners heeft zijn specifieke kennis ingebracht. Met deze bundeling van kennis is COMTEX dé toonaangevende aanbieder.

Door de oprichting is een organisatie ontstaan met een landelijke dekking, 20 vestigingen, meer dan 100 aanmeetlocaties en ruim 100 aanmeters. Dankzij de landelijke dekking worden uw gegevens eenvoudig doorgegeven indien u mocht verhuizen. En dat is wel zo praktisch.

Iedere partner van COMTEX is gecertificeerd conform de Erkenningsregeling SEMH. Dit betekent dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan en dat er continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering. COMTEX staat daarom garant voor absolute topkwaliteit.


Missie

COMTEX is een uniek samenwerkingsverband tussen de vier vooraanstaande partijen in de markt voor ambulante compressie therapie. Door de krachten te bundelen wil COMTEX marktleider worden op het terrein van ambulante compressie therapie. Dit marktleiderschap uit zich niet alleen in schaalgrootte en landelijke dekking. Maar vooral ook in de wijze waarop COMTEX een voortrekkersrol wil vervullen in de branche. Nieuwe ontwikkelingen worden vertaald in heldere concepten en producten voor de klant.

COMTEX onderscheidt drie klantengroepen, te weten: de Zorgverzekeraars, de voorschrijvers en de gebruikers. Voor de Zorgverzekeraars en de voorschrijvers wil COMTEX gezien worden als dé specialist op het gebied van ambulante compressie therapie. Naast het geven van advies en informatie wil COMTEX de Zorgverzekeraar vooral een hoop 'zorg' uit handen nemen. Niet alleen uit oogpunt van gemak, maar vooral ook uit oogpunt van zorgplicht. De Zorgverzekeraar is namelijk verantwoordelijk voor het bieden van een goed basispakket aan haar klanten; de verzekerden.

Het zorgpakket van COMTEX is samengesteld uit het beste aanbod van producten en ondersteunende diensten tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Klanttevredenheid is voor COMTEX niet alleen een tevreden Zorgverzekeraar of voorschrijver, maar ook een tevreden consument die op basis van zijn verzekering goed geholpen wordt.

 

 

Stel uw vraag aan het Comtex Expertisecentrum

Aanmeetpunt in uw buurt