Overige informatie - Comtex

Overige informatie

Garantie
Wij garanderen – conform onze normering – gedurende drie maanden de therapeutische functionaliteit van uw therapeutische elastische kousen. Voor de pasvorm geldt een garantietermijn van een maand. De garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, die veroorzaakt zijn door normale slijtage, onzorgvuldig gebruik of flebologische veranderingen ontstaan in de garantieperiode.


Vervanging
De gebruiksduur van uw Therapeutische Elastische Kousen is afhankelijk van het gebruik en onderhoud. De zorgverzekeraars hanteren verschillende verstrekkingstermijnen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerk(st)ers. Bij vervanging is het belangrijk om een afspraak te maken voor het nameten van uw benen of armen.


Snelle levertijden
Confectiekousen worden uit voorraad geleverd of maximaal zes werkdagen na het aanmeten of na de ontvangst van de machtiging geleverd. Voor maatwerkkousen geldt een termijn van gemiddeld twaalf werkdagen.


Klachtenafhandeling

Mocht u ontevreden zijn over een product of heeft u suggesties om onze hulpverlening te verbeteren, dan kunt u schrijven naar, of contact opnemen met, de kwaliteitscoördinator van COMTEX:
T.a.v. Kwaliteitscoördinator
Postbus 368
8901 BD  Leeuwarden
E-mail: info@comtex.nl

 

Stel uw vraag aan het Comtex Expertisecentrum

Aanmeetpunt in uw buurt