Meer dan 100 aanmeetlocaties

Snelle levering

Topkwaliteit

Overige informatie

Garantie

Wij garanderen – conform onze normering – gedurende drie maanden de therapeutische functionaliteit van uw therapeutisch elastische kousen. Voor de pasvorm geldt een garantietermijn van een maand. De garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken die veroorzaakt zijn door normale slijtage, onzorgvuldig gebruik of flebologische veranderingen ontstaan in de garantieperiode. 

Vervanging

De gebruiksduur van therapeutisch elastische kousen is afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Zorgverzekeraars hanteren verschillende verstrekkingstermijnen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Bij vervanging is het belangrijk om een afspraak te maken voor het nameten van uw benen of armen.

Snelle levering

De levertijd van therapeutisch elastische kousen hangt af van het soort kous. Confectiekousen worden direct uit voorraad geleverd of tot zes werkdagen na het aanmeten of na ontvangst van de machtiging. Maatwerkkousen worden gemiddeld binnen twaalf werkdagen geleverd. 

Klachtenafhandeling

Wij streven ernaar de allerbeste service en producten te leveren. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet helemaal tevreden mee bent of dat u suggesties heeft om onze dienstverlening te verbeteren. Neemt u dan contact op met onze kwaliteitscoördinator:

COMTEX kwaliteitscoördinator
Postbus 368
8901BD Leeuwarden
Email: info@comtex.nl

Contact

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Ons expertisecentrum staat elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op